Сценаристът на наградения с 3 Оскара филм 12 години в робство Джон

...
Сценаристът на наградения с 3 Оскара филм 12 години в робство Джон
Коментари Харесай

Батман става тъмнокож

Сценаристът на наградения с 3 " Оскара "  филм  " 12 години в иго " Джон Ридли ще пусне поредност от комикси за Батман, в която основният воин ще бъде тъмнокож, оповестява TMZ. Ридли съобщи, че сюжетът на неговата картинна поредност, която ще бъде издадена от DC Comics, ще се върти около афроамериканеца Лушъс Фокс - началник на корпорацията, благосъстоятелност на Брус Уейн, и фамилията му.

Авторът не разкри детайлностите към сюжета, само че почитателите допуснаха, че новият Батман ще бъде синът на Лушъс - Лука. Комиксът ще бъде оповестен през януари 2021 година. Персонажът Лушъс Фокс се появи в трилогията „ Черният рицар “ от Кристофър Нолан, изигран от Морган Фрийман.

Джон Ридли завоюва премия на Оскар за най-хубав приспособен сюжет за „ 12 години в иго “, излязъл през 2013 година Написал е и сюжетите за филмите " Обратен завой " на Оливър Стоун, " Трима крале " от Дейвид Ръсел и " Бен-Хур " на Тимур Бекмамбетов.

Нищо чудно някой непосредствен ден да забележим тъмнокожия Батман и на киноекрана. Засега обаче супергероят си остава бял и алтер его на милионера Брус Уейн. В идния филм от поредицата с режисьор Мат Рийвс, който трябваше да се появи през 2021-а, само че снимачната продукция се забави поради ковид, той ще бъде изигран от Робърт Патинсън ( " Здрач ", " Фарът " ). 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР